Double chokolate chip cookies

Butter chickpeas

Du skal bruge:

3 kardemomme kapsler

4 nelliker

2 tsk chiliflager

3 tsk garam masala

1 tsk gurkemeje

2 tsk spidskommen

2 fed hvidløg

1 spsk revet ingefær

1 dl soya yoghurt

1 dåse kikærter

1 dåse flåede og hakkede tomater

1 løg i skiver

50 g plantemargarine

2 spsk olivenolie

 

Fremgangmåde:

Alle krydderierne samt ingefær kommes i en morter og stødes til en pasta, som blandes med soya alpro naturel.

Kom en dåse drænede kikærter i blandingen sammen med en dåse flåde tomater.

Skær et løg i skiver, og steg det i 50 gram Fri og 2 spsk olivenolie.

Når løget et stegt blødt hælder du din blanding over, og rører rundt. Lad den hygge sig ved lav varme i ca en halv time, og den er færdig.

Serveres med basmatiris.

butter-chickpeas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double chokolate chip cookies