Grøntsager med peanutbutterdressing

Lasagne

“Kødsovs”:

1 pakke Soy4you blødt op i grøntsagsboullion Hvad er det?

1 spsk Fri (Købes hos Coop)

1 stort hakket løg

3 store portobellosvampe i strimler

1 dåse hakkede tomater

4 friske tomaket skåret i både

1 dl majs

1 dl ærter

Salt og peber efter smag

 

Bechamelsovs:

1 spsk Fri eller anden plantemargarine

1 spsk fuldkornshvedemel

2½ dl vand

2½ dl Naturli cuisine (eller anden plantefløde)

5 spsk gærflager (Kan undlades – købes i helsekosten)

3 spak hvidløgspulver

salt, peber og muskatnød efter smag

 

Derudover: 15-20 lasagneplader

20160829_205702

Fremgangsmåde:

Svits løg og portobellosvampe

Tilsæt Soy4 you og lad det svitse et par minutter

Tilsæt resten af ingredienserne, og mag til

Lad det simre, mens du laver din bechamelsovs

 

Smelt margarine

Rør melet sammen med margarinen, og skynd dig at hælde boullion ved lidt ad gangen.

tilsæt resten af ingredienserne.

 

Læg lasagnen sammen med fuldkornspastaplader, og bag i en time ved 175 grader

FB_IMG_1472413745673

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsager med peanutbutterdressing