Marcipan

Løgterte

Du skal bruge:

Til bunden:

150 g boghvedemel

50 g rugmel

1,5 dl plantemælk (Jeg brugte cashewmælk

2 store spsk peanutbutter

 

Creme:

1 dl soyafløde

1,5 dl cashewmælk

100 g valnøddekerner

0,5 spsk groft salt

 

Fyld:

500 g løg

3 spak aceto balsamico (hvad er det)

2 spsk kokossukker

 

Fremgangsmåde:

Start med at lave bunden.

Rør plantemælk og peanutbutter sammen, og bland melet i.

Ælt dejen godt, og fordel den i en terteform.

Bag bunden i 7 min ved 200

 

Så laver du cremen.

Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en fed creme.

 

Pil skalden af løene, og skær dem i skiver, og skil dem ad, så du har ringe.

Kom aceto og kokossukker i en gryde.

Lad sukkeret smelte, og kom løgene i.

Løgene skal være jævnt dækket af glaseringen.

 

Saml terten. Kom cremen på din bund, og forden løgene ovenå.

Bages i 15 min ved 200

loegterte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipan