Løgterte
Du skal bruge:
Til bunden:
150 g boghvedemel
50 g rugmel
1,5 dl plantemælk (Jeg brugte cashewmælk
2 store spsk peanutbutter
Creme:
1 dl soyafløde
1,5 dl cashewmælk
100 g valnøddekerner
0,5 spsk groft salt
Fyld:
500 g løg
3 spak aceto balsamico (hvad er det)
2 spsk kokossukker
Fremgangsmåde:
Start med at lave bunden.
Rør plantemælk og peanutbutter sammen, og bland melet i.
Ælt dejen godt, og fordel den i en terteform.
Bag bunden i 7 min ved 200
Så laver du cremen.
Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en fed creme.
Pil skalden af løene, og skær dem i skiver, og skil dem ad, så du har ringe.
Kom aceto og kokossukker i en gryde.
Lad sukkeret smelte, og kom løgene i.
Løgene skal være jævnt dækket af glaseringen.
Saml terten. Kom cremen på din bund, og forden løgene ovenå.
Bages i 15 min ved 200
Ingen kommentarer endnu