Salat med limabønner og avocado

Linsedeller

Du skal bruge:

1½ dl røde linser

1 boullionterning

1 hakket løg

½ dl havregryn

1 spsk røget paprika

2 spsk timian

½ – 1 dl hvedemel

Rapsolie til stegning

 

Fremgangsmåde:

Kog linserne men en boullionterning (de må gerne blive lidt udkogte)

Bland linser og kogevand med løg, krydderier og havregryn.

Rør melet i, og bland rigtig godt.

Form farsen til deller, og og steg dem til de har en god stegeskorpe.

 

linsedeller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med limabønner og avocado