Æbleskiver

Hvidkålsdolmer

Du skal bruge:

1 dl ris

1 dl røde linser

En boullionterning

10 store hvidkålsblade

Dit fortrukne fyld (jeg brugte stegte rosenkål og lidt chillisovs.

Fremgangsmåde:

Hvidkålsbladene halveres (stammen i midten skæres væk) Derefter drypper de af i et dørslag

Kålen koges i 10-15 min i let saltet vand (De kommes i når vandet koger.

Ris og linser koges med en boullionterning.

De kogte linser/ris er grundfarsen til fyld.

Rør dit fyld sammen med ris og linser.

Fyldet pakkes i de kogte hvidkålsblade. Jeg holder dem sammen med en tandstikker (uden smag)

Dolmerne steges til de er gyldne.

Hvidkålsdolmerne smager skønt både kolde og varme.

Hvidkålsdolmerne smager skønt både kolde og varme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleskiver