Kartoffelsalat

Jordbærterte

Du skal bruge:

En mazarinkage

1 brev kagecreme pulver

3 dl plantemælk (ikke rismælk, da det bliver for sødt)

200 g jordbær skåret i halve

1 glas ribsgele

 

Fremgangsmåde:

Bag din mazarinkage og kom chokolade på. Jeg lader chokoladen smelte direkte på kagen mens den er varm. Det er hurtigere og nemmere end vandbad, og giver mindre opvask.

Lav kagecremen efter anvisningerne på pakken, men brug KUN 3 dl plantemælk, ikke 5 dl, som der står!

Når mazarinbunden er kølet af, fordeles cremen ud over, og jordbærrene lægges ovenpå cremen.

Ribsgeleen smeltes i en gryde, og hældes udover kagen.

 

20170415_195451

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelsalat