Kanelsnegle
Pandamad
Du skal bruge:
2½ dl plantemælk
25 g gær
50 g margarine
1 spsk salt
50 g sukker
500 – 550 g hvedemel
Fyld:
100 g margarine
200 g brun farin
2½ spsk kanel
Fremgangsmåde:
Varm plantemælken til den er lunken, og opløs gæren deri.
Smelt margarinen og hæld den i mælken sammen med salt.
Tilsæt sukker og derefter hvedemel.
Ælt dejen til den er smidig.
Mens dejen hæver, blander du margarine, farin og kanel.
Rul dejen ud så den måler ca. 30 x 60 cm.
Smør fyldet på den udrullede dej, og rul dejen til en pølse, og skær den ud til snegle (der bliver ca. 30 – 35)
Læg sneglene på en bageplade med lidt mellemrum, og lad dem efterhæve i 15 – 20 min.
Bag sneglene i 15 – 20 min ved 200 grader.
Hvis du kommer glasur på, skal du først lade kanelsneglene køle helt af.
Ingen kommentarer endnu