Flødeboller (sortslyngelboller)

Banankage

Du skal bruge:

250 g banan (girafplettede)

2 tsk vanillesukker

1 tsk bagepulver

100 g plantemargarine

170 g sukker

175 g hvedemel

1½ dl plantemælk (jeg brugte cashewmælk)

ca. 20 g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde:

Kom bananer, vanillesukker, bagepulver, plantemargarine og sukker i en skål, og pisk det godt sammen.

Tilsæt hvedemel og plantemælk, og rør dejen ensartet og uden klumper.

Hæld dejen i en form, og bag kagen i 30 min ved 175 grader.

 

Når kagen tages ud af ovnen, lægges et par stykker chokolade på toppen. flyt chokoladen rundt mens den smelter, så der kommer chokolade ud over hele kagen.

 

Tip: Pga mængden af banan, vil kagen blive smattet og falde fra hinanden, hvis man kommer chokolade i dejen.

banankage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller (sortslyngelboller)