Banankage
Pandamad
Du skal bruge:
250 g banan (girafplettede)
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
100 g plantemargarine
170 g sukker
175 g hvedemel
1½ dl plantemælk (jeg brugte cashewmælk)
ca. 20 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Kom bananer, vanillesukker, bagepulver, plantemargarine og sukker i en skål, og pisk det godt sammen.
Tilsæt hvedemel og plantemælk, og rør dejen ensartet og uden klumper.
Hæld dejen i en form, og bag kagen i 30 min ved 175 grader.
Når kagen tages ud af ovnen, lægges et par stykker chokolade på toppen. flyt chokoladen rundt mens den smelter, så der kommer chokolade ud over hele kagen.
Tip: Pga mængden af banan, vil kagen blive smattet og falde fra hinanden, hvis man kommer chokolade i dejen.
Ingen kommentarer endnu