Boller

Kanelsnegle

Du skal bruge:

2½ dl plantemælk

25 g gær

50 g margarine

1 spsk salt

50 g sukker

500 – 550 g hvedemel

Fyld:

100  g margarine

200 g brun farin

2½ spsk kanel

 

Fremgangsmåde:

Varm plantemælken til den er lunken, og opløs gæren deri.

Smelt margarinen og hæld den i mælken sammen med salt.

Tilsæt sukker og derefter hvedemel.

Ælt dejen til den er smidig.

 

Mens dejen hæver, blander du margarine, farin og kanel.

 

Rul dejen ud så den måler ca. 30 x 60 cm.

Smør fyldet på den udrullede dej, og rul dejen til en pølse, og skær den ud til snegle (der bliver ca. 30 – 35)

Læg sneglene på en bageplade med lidt mellemrum, og lad dem efterhæve i 15 – 20 min.

Bag sneglene i 15 – 20 min ved 200 grader.

 

Hvis du kommer glasur på, skal du først lade kanelsneglene køle helt af.

IMG_2016-09-11_22-58-22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller