Jordbærterte

Hveder

Du skal bruge:

1,5 dl plantemælk

25 g gær

75 g Fri plantemargarine

1 tsk salt

1 spsk sukker

Evt 1 tsk kardemomme

2 spsk soyayoghurt

350 g hvedemel

25 g hvedemel (det er ikke en fejl at der står hvedemel 2 gange)

Lidt plantemælk til pensling

Fremgangsmåde:

Lun plantemælken, og opløs gæren deri.

Smelt margarinen i den lune mælk, og rør salt og sukker i. (+evt kardemomme)

Rør soyayoghurt i.

Kom 350 g hvedemel i, og ælt dejen til den er blank og smidig.

Dejen skal nu hæve i en time

 

Drys de 25 g hvedemel ud på bordet, og ælt dejen uge.

Del dejen i 16 portioner, og tril dem til boller, som lægges på en bageplade med ca 1 cm mellemrum. (Lad dig ikke narre af at de ser meget små ud!)

Lad hvederne hæve i en time, og pensl dem med plantemælk, inden du bager dem i 12-15 min i en forvarmet ovn ved 180°

 

20170506_165229

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærterte