Tunvenlig mousse

Marcipan cookies

Du skal bruge:

375 g hvedemel

1 stang vanille

125 g kartoffelmel

375 g fri

200 g revet marcipan

2 tsk vand

 

Fremgangsmåde:

Riv marcipanen, og bland den med hvedemel og kartoffelmel.

Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.

Bland vanillekornene med Fri, før du ælter det sammen med mel og marcipan.

Kom vand i, og ælt dejen godt.

Tril kugler af dejen, og tryk dem ud på en bageplade.

Bages i 7-8 min ved 200°

20151206_171924

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunvenlig mousse