Tebirkes

Chokolatechip cookies

Du skal bruge:

120 g sukker

140 g brun farin

140 g margarine

3 spsk soyayoghurt

240 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1/2 tsk natron

1 tsk vanillepulver

150 g hakket mørk chokolade

1 nip salt

 

Fremgangsmåde:

Pisk sukker, farin, vanillepulver, soyayoghurt og margarine.

Tilsæt hvedemel, natron, bagepulver og salt, og bland godt.

Ælt chokoladen i dejen.

Form dejen til kugler á ca.60 g stk, og læg dem på en bageplade, som du stiller på køl i en time.

 

Ønske du cookies som er meget bløde i midten og let sprøde i kanten, bages de i 15 min ved 180°c.

 

Ønskes cookiesne mere sprøde udenpå og let seje i midten, bages de i 15 min ved 200°c.

20180405_162517

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tebirkes