Rundstykker

Varm rosenkålsalat

Du skal bruge:

1 spsk olivenolie

500 g rosenkål

75 g cashewnødder/hasselnøddekerner/valnøddeherner

Et stort

50 g tranebær

2 spsk agavesirup

 

Fremgangsmåde:

Hak nøddekernerne, og rist dem på en tør pande. Sæt dem tilside.

Halver rosenkålene, og steg dem gyldne ved svag varme i olivenolie.

Mens rosenkålene steger, skæres rødløget i halve ringe.

Kom agavesirup og løg i gryden, og rør rundt et par gange.

Kom tranebær og nøddekerner i, og rør rundt.

 

Voila…du er færdig.

varm-rosenkaalsalat2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rundstykker