Rundstykker
Pandamad
Du skal bruge:
3 dl lunken vand
15 g gær
3 spsk olivenolie
2 tsk salt
500 g hvedemel
Chiafrø til drys
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt og olie.
Kom melet i, rør og ælt dejen.
Dejen skal være smidig og sej.
Fordel dejen i 12 boller, og læg dem på en bageplade. Pensl bollerne med vand, og lad den hæve til dobbelt størrelse.
Kom mere vand på bollerne, og drys med chiafrø. Tryk dem let ned i dejen, så de sidder fast.
Bag i 18 min ved 200°.
Hvis overfladen skal være sprød, bager du et par minutter mere.
Du kan drysse bollerne med hvad du har lyst til. Jeg har brugt, men prøv med solsikkekerner, grækarkerner, hakkede nødder, hampefrø eller hvad du nu har.
Ingen kommentarer endnu