Japanske pandekager

Rundstykker

Du skal bruge:

3 dl lunken vand

15 g gær

3 spsk olivenolie

2 tsk salt

500 g hvedemel

Chiafrø til drys

 

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt og olie.

Kom melet i, rør og ælt dejen.

Dejen skal være smidig og sej.

Fordel dejen i 12 boller, og læg dem på en bageplade. Pensl bollerne med vand, og lad den hæve til dobbelt størrelse.

Kom mere vand på bollerne, og drys med chiafrø. Tryk dem let ned i dejen, så de sidder fast.

Bag i 18 min ved 200°.

Hvis overfladen skal være sprød, bager du et par minutter mere.

 

Du kan drysse bollerne med hvad du har lyst til. Jeg har brugt, men prøv med solsikkekerner, grækarkerner, hakkede nødder, hampefrø eller hvad du nu har.

20170115_172901

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanske pandekager