Nøddepostej

Boller

Findes der noget bedre end hjemmebagte boller? Her får i en opskrift som er super nem, og som giver dejligt luftige og mættende boller.

 

Du skal bruge:

2 dl lunken vand

2 dl rismælk

1/2 pk gær

50 g smeltet margarine

30 g sukker

2 tsk salt

3-4 håndfulde havregryn

Hvedemel indtil dejen har rette konsistens

 

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i vandet.

Tilsæt salt, sukker og mælk, og rør til salt og sukker er opløst

Tilsæt den smeltede margarine

Put havregryn i, og tilsæt mel

Ælt dejen, indtil den er glat og smidig

Dejen skal hæve til dobbelt str. Det varer ca ½ – 1 time

form dejen til boller, og lad dem efterhæve i 15 min.

Bag bollerne i 20 min ved 180 grader.

13567518_10154308612824800_2882222517330200891_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddepostej