Linsedeller

Focacciabrød

Du skal bruge:

25 g gær

2 dl lunken vand

1 dl olivenolie

1 stor tsk groft salt

450 g hvedemel

Olivenolie

Groft salt

Rosmarin

 

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt og olie, og rør til saltet er opløst.

Bland melet i, og ælt dejen godt.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud på en bageplade. Den skal være ca ½ cm tyk.

Prik huller i dejen med fingrene, og pensl med olivenolie.

Drys med masser af groft salt og rosmarin.

Bages i ca. 20 min ved 200º

Når brødet kommer ud af ovnen, kan du evt pensle med mere olivenolie.

focaccia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linsedeller