Risengrød

Ris a la mande

Du skal bruge:

Vand (kogt, og nok til at kunne dække mandlerne)

450 g risengrød

100 g mandler

1 tsk vanillepulver

2 spsk sukker

2½ dl alpro soya piskbar

 

Fremgangsmåde:

Kog vandet, og hæld det over mandlerne.

Når skallen på mandlerne har løsnet sig, skal de smuttes.

Hak de smuttede mandler. Jeg kan godt lide at de ikke er hakket for fint.

Bland mandlerne med risengrød, vanilliepulver og sukker.

Hæld fløden i og rør god rundt (jeg pisker den ikke)

 

Tip: Min yndling kirsebærsauce er meget sød. Hvis du bruger en mindre sød,kan du putte lidt mere sukker i din ris a la mande.

ris-ala-mande

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risengrød