Phanaeng
Pandamad
Denne ret fik jeg på en asiatisk restaurant, og blev så vild med den, at jeg med det samme gik hjem og rekonstruerede den. Jeg har øvet mig lidt hist og rettet til pist, og resultatet får i her.
Du skal bruge:
3 spsk Rød karrypasta
1 groft hakket løg
250 g champignon skåret i kvarte
1 håndfuld Bambusskud
1 lille sød kartoffel skåret i bånd
1 lille broccoli skåret i små aflange buketter
2 peberfrugter i strimler
1 finthakket chilli
2 dl bouillon
1 dåse kokosmælk
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Varm olie og karrypasta, og steg løg, champignon, sødkartoffel og broccoli i ca.10 min. Rør hvert andet minut, så stegningen bliver jævn.
Kom resten af ingredienserne i, og lad retten varme i 5 min.
Servér med ris.
Ingen kommentarer endnu