Hong dong
Pandamad
Du skal bruge:
25 ml hvidvinseddike
25 ml æblecidereddike
50 ml vand
50 ml soyasauce
1 spsk tahin (Hvad er det)
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk løgpulver
1 spsk røger paprika
10 gulerødder
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødderne, og kog dem i 5 min. De skal være bløde udenpå, men stadig have “bid”.
Efter 5 min. hældes gulerødderne over medkoldt vand.
Mens gulerødderne blander du alle de øvrige ingredienser.
Læg gulerødderne i et fad, og hæld marinaden over. Sæt dem på køl, og lad dem små minimum en time, men gerne helt op til et døgn.
Steg gulerødderne sammen med marinaden, og de er klar til at bruge i hong dongs.
Skal du have agurkesalat på dine hong dong? Opskriften er HER
Ingen kommentarer endnu