Mazarinkage

Nøddepostej

Du skal bruge:

1kg rodfrugter (kartofler, pastinakker, persillerødder, rødbeder, jordskokker eller hvad du nu lige har)
3 store løg
250 g nøddekerner eller kerner (bland gerne flere slags)
1 liter boullion
3 spsk sennepsfrø
2 spsk spidskommen
salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:
Skær rodfrugter og løg i stykker og kog dem møre i boullionen
Hak nødder og kerner groft, eller mal dem fint alt efter hvad du bedst kan lide
Når rodfrugterne er møre blendes de og blandes med nødder og krydderier
Kommes i et ildfast fad med staniol over
Efter ½ time røres der rundt i postejen og der bages yderligere en ½ time
Derefter tages staniolen væk, og der bages ½ time inden postejen tages ud og afkøles
Nøddepostej1 Nøddepostej2 NøddepostejSmager skønt på rugbrød med syltede rødbeder eller asier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mazarinkage