Æbleterte

Japanske pandekager

Du skal bruge:

3 dl hvedemel

½ dl sukker

1 tsk vanillesukker

1 tsk bagepulver

1 knivspids salt

2 dl soyamælk

 

Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og rør derefter mælken i.

Jeg lavede pandekagerne i en lille riskoger, og fik 4 stk ud af denne portion dej.

Hæld dejen i riskogeren, og start den. Når riskogeren stopper, vender du pandekagen om, og starter riskogeren igen.

 

HAR DU IKKE EN RISKOGER, så kan du bruge en bagering og stege dine pandekager på en stegepande.

Japanske pandekager er meget tykkere, og mere luftige end almindelige danske pandekager.

Japanske pandekager er meget tykkere, og mere luftige end almindelige danske pandekager.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleterte