Chili zen carne

Hong dong

Du skal bruge:

25 ml hvidvinseddike

25 ml æblecidereddike

50 ml vand

50 ml soyasauce

1 spsk tahin (Hvad er det)

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

1 spsk røger paprika

10 gulerødder

 

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødderne, og kog dem i 5 min. De skal være bløde udenpå, men stadig have “bid”.

Efter 5 min. hældes gulerødderne over medkoldt vand.

Mens gulerødderne blander du alle de øvrige ingredienser.

Læg gulerødderne i et fad, og hæld marinaden over. Sæt dem på køl, og lad dem små minimum en time, men gerne helt op til et døgn.

Steg  gulerødderne sammen med marinaden, og de er klar til at bruge i hong dongs.

 

Skal du have agurkesalat på dine hong dong? Opskriften er HER

Hong dong

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili zen carne