Phanaeng

Nøddeterte

Du skal bruge:

130 g Fri (plantemargarine)

85 g sukker

3 spsk Soya Alpro (eller anden planteyoghurt)

1 tsk bagepulver

50 g hvedemel

50 g mandelmel

Fyld:

50 g Fri

100 g sukker

150 g blandede nødder (hakkede eller hele. Du kan bruge de nødder du bedst kan lide, eller lige har liggende. Jeg har her brugt cashewnødder, mandler og paranødder)

1 dl soya cuisine piskbar (eller anden plantefløde)

 

Fremgangsmåde:

Rør Fri, sukker og Soya alpro godt sammen.

Tilsæt herefter bagepulver, hvedemel og mandelmel.

En springform smøres med Fri og drysses med mel, før dejen fordeles heri.

Tertebunden bages i 30 min ved 175°

 

Smelt Fri og sukker i en gryde. Rør undervejs, så det ikke brænder på.

Tilsæt nødder og soyafløde, og lad blandingen simre under omrøring i ca.15-20 min.

 

Når bunden tages ud af ovnen, hælder du kamel/nøddemassen i, og lader kagen køle helt, før den kan serveres.

20170814_165844

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phanaeng