Koldskål

Phanaeng

Denne ret fik jeg på en asiatisk restaurant, og blev så vild med den, at jeg med det samme gik hjem og rekonstruerede den. Jeg har øvet mig lidt hist og rettet til pist, og resultatet får i her.

 

Du skal bruge:

3 spsk Rød karrypasta

1 groft hakket løg

250 g champignon skåret i kvarte

1 håndfuld Bambusskud

1 lille sød kartoffel skåret i bånd

1 lille broccoli skåret i små aflange buketter

2 peberfrugter i strimler

1 finthakket chilli

2 dl bouillon

1 dåse kokosmælk

Olie til stegning

 

Fremgangsmåde:

Varm olie og karrypasta, og steg løg, champignon, sødkartoffel og broccoli i ca.10 min. Rør hvert andet minut, så stegningen bliver jævn.

Kom resten af ingredienserne i, og lad retten varme i 5 min.

 

Servér med ris.

20170518_113745

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål