Banankage

Pålægspølse

Du skal bruge:

3 dl usødet soyamælk

2 1½ tsk agar agar (hvad er det?)

2 spsk gærflager

1 spsk tahin

1 tsk røget paprika

1 tsk løgpulver

1 tsk salt

2 spsk olivenolie

1 spsk timian

 

Fremgangsmåde:

Kom det hele i en gryde, og kog det op. Lad det koge i 5-6 min under konstant omrøring, så det ikke brænder på.

Hæld i en form…jeg brugte et højt glas, for at få den “rigtige” form.

Køles helt ned i køleskab, inden du lige kan vippe den ud af glasset, men en kniv langs siden.

 

Tip: Basen i denne opskrift er kun soyamælk og agar agar. Derudover kan du faktisk krydre, og give smag du har lyst til.

paalaegspoelse2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage